150 kilo illegaal vuurwerk in beslaggenomen

De politie kreeg een tip, dat een 39-jarige Leidenaar illegaal vuurwerk zou verkopen vanuit zijn woning. Agenten in burger postten bij de woning  en kregen vrij snel in de gaten, wat er speelde. In de schuur van de verdachte trof de politie gisteren 150 kilo illegaal vuurwerk aan. Daarnaast handelde de Leidenaar ook in andere spullen, want in dezelfde schuur stonden dozen vol kleding, die vermoedelijk van diefstal of heling afkomstig zijn. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en er moest pepperspray aan te pas komen om hem te kunnen overmeesteren. Het vuurwerk is vernietigd en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×