Leidse vereniging 'Ontzettend Nodig' speelt weer theatersportwedstrijd

De Leidse theatersportvereniging ‘Ontzettend Nodig’ speelt op zaterdag 9 januari weer een theatersportwedstrijd, deze keer tegen theatersportvereniging ‘Totdat de Dom Valt’ uit Utrecht. Twee teams van vier personen strijden tegen elkaar door zo leuk, grappig en spannend mogelijke geïmproviseerde scènes te spelen. Het publiek kan allerlei suggesties geven voor bijvoorbeeld locatie, karaktereigenschap of relaties. Het winnen van de wedstrijd is bijzaak; de teams streven naar een vermakelijke voorstelling voor zowel het publiek als voor de spelers zelf.

Het publiek mag rozen gooien of juist natte sponzen om blijkt te geven van waardering of afkeuring. De jury geeft, samen met het publiek, punten voor de gespeelde scènes. Aan het eind van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt.

De voorstelling begint om 20.15 uur in theater Imperium, Oude Vest 33e, Leiden. 

Meer info en reserveringen: www.ontzettendnodig.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×