'Voetstap van de Zon en de Maan' door Greet Haasnoot, foto: PR.

Passie voor schoonheid van Greet Haasnoot bij Galerie Zône

Al heel jong deelde Greet Haasnoot in het atelier van haar vader, kunstenaar Bas Haasnoot, een artistieke passie voor schoonheid. Van haar vader leerde zij etsen van haar moeder leerde zij kleding ontwerpen en maken. Tijdens haar veelzijdige artistieke loopbaan, kwam de nadruk steeds meer te liggen op haar werk als autonoom beeldend kunstenaar. Wat het meest in het oog springt in haar werk, is de altijd aanwezige natuurlijke rust en eenvoud, zowel in kleur- als materiaalkeuze. Haasnoot experimenteert met structuren en patronen in etsen en rubberafdruksels op eigengemaakt papier en linnen. Het werk is te bewonderen bij galerie Zône tot en met 31 januari.
Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×