Foto: archief Sleutelstad.

K&G vol vertrouwen nieuwe jaar in

De Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G) verkeerde in september 2008 in financiële problemen. Het succesvolle muziekkorps kon daardoor niet tijdig aan haar verplichtingen voldoen. De problemen werden volgens het bestuur veroorzaakt door malversaties van een bestuurslid. Sinds oktober 2008 is het door de inzet van alle gelederen van de vereniging gelukt, om de enorme schuldenlast van bijna een ton weg te werken. Inzamelingsacties, de vele succesvolle optredens die de drie K&G-orkesten in 2009 hebben verzorgd, minimale uitgaven, geminimaliseerde budgetten, bijdragen van bestaande en nieuwe sponsors, de club van 100, bijdragen van donateurs, verhoging van contributie, het inzamelen van oud papier en nog veel meer specifieke acties, hebben ertoe geleid, dat K&G 2010 begonnen is met een positief saldo. Voorzitter Edwin Truijers maakte het heugelijke nieuws gisteren bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Leidse muziekvereniging.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×