Verdachten overval Intratuin Voorschoten langer vast

De raadkamer van de rechtbank in Den Haag heeft vorige week besloten om de voorlopige hechtenis van twee Leidenaren, in de leeftijd van 19 en 21 jaar, te verlengen met 90 dagen. De twee zitten vast voor het plegen van een gewapende overval op de Intratuin in Voorschoten op 28 december. Hierbij bedreigden ze het personeel met vuurwapens en een mes. De politie kon twee verdachten snel na de melding aanhouden, waarbij ook het gestolen geld in beslag werd genomen. De politie onderzoekt op dit moment nog verschillende tips over de derde verdachte. Getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×