Serie hennepkwekerijen opgerold

Na een grootschalig onderzoek van de recherche van de Politie Hollands Midden zijn er gisteren vier hennepkwekerijen ontmanteld in Leiden, Rijnsburg, Hoofddorp en Rotterdam. De kwekerijen waren allemaal ondergebracht in woonhuizen. Bij de huiszoekingen werden ook 378 gram cocaïne en 3 kilogram henneptoppen aangetroffen. Bij drie woningen is bovendien geconstateerd dat de stroom buiten de meter om werd afgetapt. De netwerkbeheerder heeft bij deze drie woningen de meter verwijderd en de woning afgesloten van electra. Bij de actie is een 36-jarige inwoner uit Rijnsburg aangehouden.

Op 5 januari werd aan het Anna Blamanpad ook al een hennepkwekerij met 300 planten opgerold. Een 41-jarige man is hierbij aangehouden. Op donderdag 7 januari werd een hennepkwekerij aan de Surinamestraat ontdekt. Daar werd een 24-jarige man uit Leiden aangehouden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×