Debuut Lennart Beuk als singer/songwriter bij Open Podium

Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert op zaterdag 23 januari weer een Open Podium in buurtcentrum de Kooi. De spits wordt afgebeten door Lennart Beuk, zanger/gitarist van de band Jaeger, die zijn debuut als singer-songwriter maakt. Na het optreden van Beuk volgen de Goudse groep Harckk met Ierse en Engelse folknummers en het Leidse fluitkwartet Tuti Fluti met muziek uit alle windstreken, van middeleeuws tot Indonesië. De avond wordt afgesloten door Roeland Aerden and Friendsz, met een countryfolk-bluesjazzset.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Buurtcentrum de Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×