Huis van de Sport wordt Rembrandt SportCenter

Het nieuw te realiseren sportcomplex in de de Mors gaat Rembrandt SportCenter heten. Dat is gisteren bekend geworden tijdens de verkiezing van de Leidse sporters van 2009 in museum Corpus in Oegstgeest waar ook het logo werd gepresenteerd. Tot nu toe werd de werknaam ‘Huis van de Sport’ gebruikt. De eerste reacties uit de Leidse politiek op de nieuwe naam zijn niet onverdeeld positief. D66 raadslid Aad van der Luit vindt het helemaal niks: “Ze slepen Rembrandt ook overal aan de haren bij”. Vanuit de ijskoude campagnestand van de PvdA op de Leidse markt krijgt ook fractievoorzitter Henny Keereweer geen warme gevoelens van de naam. Volgende maand neemt de Leidse gemeenteraad een besluit over het Rembrandt SportCenter.

Advertentie

Leiden Sport huisvandesport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×