Politie lost waarschuwingsschot na inbraak bij Albert Hein

Afgelopen nacht, rond 02.30 uur, ging het alarm af bij een vestiging van Albert Hein en de politie was snel ter plaatse. Twee deuren bleken open te staan en de eerste indruk was, dat er vermoedelijk rookartikelen gestolen waren. Onmiddellijk werd de omgeving afgespeurd naar de inbrekers. Op de Gooimeerlaan reden twee jongens op een scooter weg via de Willem de Zwijgerlaan. De jongens negeerden stoptekens van de agenten, waarop deze een waarschuwingsschot losten. In de buurt van het belastingkantoor wisten de twee echter toch te ontsnappen. De politie doet nader onderzoek en verzoekt mogelijke getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×