Leidenaren enthousiast over 'eigen' Wesley Klein

In een bijna lenteachtig zonnetje, werd de jonge Leidse zanger Wesley Klein vanmiddag enthousiast door zijn fans opgewacht aan de Oude Vest. Café M’n Schoonmoeder en Café Die Ander organiseerden de hele middag optredens met diverse artiesten en Wesley, die afgelopen vrijdag bij het populaire SBS6-programma Popstars doorging naar de halve finales, werd feestelijk onthaald. Het was rond 15.00 uur een drukte van belang en allerlei mensen en kinderen wilden graag even op de foto met deze talentvolle Leidenaar. In 2004 en 2006 werd Wesley overigens al tweede bij het Leids Festival van het Levenslied en in 2007 eindigde hij zelfs als eerste. De vele fans zijn er in ieder geval van overtuigd, dat onze Wesley dé winnaar gaat worden van Popstars.

Leiden popstarwesleyklein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×