Bonaventuracollege eerste VIP-school Leidse musea

Het Bonaventuracollege is de eerste VIP-school van de Leidse musea. Een VIP-school krijgt een jaar lang een speciale behandeling bij de musea. Zo kunnen de leerlingen een kijkje nemen achter de schermen van de musea, waar ze van alles te horen krijgen over de collectie. Als dank krijgen de musea van de school de promotiefilm van het gezamenlijke onderwijsprogramma BeMused. De VIP-school is een initiatief van de Leidse musea. Ieder jaar krijgt één VMBO-school uit de regio de eer om VIP-school te zijn. Op www.museumenschool.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×