Rijnlands Lyceum winnaar 'Op weg naar het Lagerhuis'

Het Rijnlands Lyceum uit Oegstgeest en Dalton Den Haag hebben de eerste prijs gewonnen in de Zuid-Hollandse competitie ‘Op weg naar het Lagerhuis’ van de VARA. Er deden in totaal 25 scholen mee aan de tweedaagse Jongerendebatdagen van de provincie Zuid-Holland, die afgelopen donderdag en vrijdag plaatsvonden. Ook in de andere provincies worden dergelijke debatdagen gehouden. Alle winnende scholen zijn geplaatst voor de achtste finales die in maart in het Werktheater in Amsterdam worden gehouden. De finale is in mei en wordt door de VARA op tv uitgezonden. De winnende school gaat op excursie naar Londen, om daar het Engelse Lagerhuis te bezoeken.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×