Officiële opening Ontmoetingscentrum De Dwarswatering

Sinds eind vorig jaar kunnen thuiswonende mensen die een lichte tot matige vorm van dementie hebben, terecht bij Ontmoetingscentrum De Dwarswatering dat in samenwerking met Verpleeghuis Leythenrode is opgericht. De bezoekers krijgen een compleet dagprogramma, waarin onder andere aandacht is voor bewegen en geheugentraining. Op dinsdag 2 februari vindt de officiële opening van het ontmoetingscentrum plaats. De openingshandeling wordt verricht door burgemeester Zonnevylle. Belangstellenden zijn vanaf 15.00 uur welkom voor een hapje en drankje. Ontmoetingscentrum De Dwarswatering is te vinden aan Godfried Bomanstraat 26.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×