Knetterend Punkfestival in Bar&Boos

Aanstaande zaterdag organiseert Bar&Boos de ‘line-up’ van een bijzonder punkfestival met vijf bands, twee uit Leiden en de regio en drie uit Den Haag. Zo zal de nieuwste punkaanwinst ‘Hard voor weinig’ uit de Sleutelstad optreden met muziek, die door kenners meer gekoppeld wordt aan ‘hardcore’ dan aan het klassieke ‘punkgeluid’. Daarnaast wordt deze line-up verzorgd door de piepjonge band ‘Waardeloos’ uit Boskoop. Uit Den Haag komen twee groepen, die vaker samen optreden in binnen- en buitenland: ‘Power is Poison’ en de ‘Reclassering’. Hun muziek is uitgegeven op verschillende (internationale) labels. De derde Haags groep is ‘Nekromantiker’ die met bandleden uit ‘Intumscence’ en ‘Hass und Gewalt’ een debuutoptreden geeft in deze nieuwe formatie. Het belooft een knetterend festival te worden.

De eerste band begint om 21.00 uur. De entree bedraagt € 5,-. De komende weken staan er veel activiteiten en concerten gepland in Bar&Boos, zoals van Krush en Dr. Dynamite (op het “Bar&Boos Gaat Door Festival”), The Ex en the Julie Mittens en We vs Death.

Meer info en volledig programma: www.barenboos.org

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×