Foto: PR.

Oude ex-Stone treedt op in Stadsgehoorzaal

Oud-bassist van de Rolling Stones, Bill Wyman, zal samen met zijn negenkoppige band ‘The Rhythm Kings’ een live concert geven in Stadsgehoorzaal. De oude rot boekt wereldwijd veel succes met klassiekers uit de rhythm & blues, die hij met nieuw elan en doorleefd vakmanschap op het podium neerzet. Wyman speelde van 1962 tot 1992 bij de Rolling Stones. In die jaren liet hij ook van zich horen met succesvolle soloalbums. Vanaf 1992 ging hij verder met zijn eigen band, met wie hij vijf fantastische cd’s uitbracht. Het optreden in Leiden is onderdeel van een grote, internationale tournee.

Het concert vindt plaats op zaterdag 30 januari, aanvang 20.15 uur.

Meer info en kaarten: www.stedelijkconcertgebouwleiden.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×