Leidse Jazzweek 2010 vanavond van start

Het borrelt, bruist en swingt weer in Leiden: vanavond start de Leidse Jazzweek 2010. Vanaf 20.00 uur gaan de deuren open van de Waag voor een spetterende optreden van Vivienne Aerts en het Bart Wirtz Quartet. In het stadscentrum, de kroegen, musea, bibliotheken, buurthuizen en op nog veel meer locaties zullen tot en met 24 januari diverse artiesten optreden en workshops gehouden worden; een gevarieerd programma met topartiesten en jong talent. Geen Leidse Jazzweek zonder de beroemde kroegentocht, die eveneens vanavond van start gaat met in elk deelnemend café swingende live muziek. De Leidse Jazzweek biedt voor ieder wat wils, waarbij jazz, blues, soul en pop de boventoon voeren. Meer info, volledig programma en lijst van deelnemende kroegen: www.leidsejazzweek.nl

De radio-uitzendingen zijn tijdens de Leidse Jazzweek te volgen via de ether op 107.00 FM. De internetuitzendingen via: www.sler.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×