Wouter Kiers in actie, foto's: Emile van Aelst.

Geweldig optreden Wouter Kiers in Leidse Waag

Gisteravond bracht Wouter Kiers een fantastische tribute ten gehore, opgedragen aan Boots Randolph. Deze voor velen een onbekende muzikant/componist overleed in 2007, maar liet vele bekende tunes na, zoals bijvoorbeeld de herkenningstune van de Benny Hill shows, bijna alle nummers van Elvis Presley, waarin een saxofoon te horen is. Het optreden van Kiers werd gevolgd door Liquid Spirits met Lo van Gorp, een bijzondere formatie, omdat de elf bandleden bijna altijd gescheiden in verschillende bands spelen en zelden tegelijkertijd optreden. De Leidse Waag schudde op haar grondvesten van de swingende muziek en het enthousiaste publiek.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×