Tijdelijke Snuffelmarkt gaat niet door

De Leidse ondernemer Marcel van Dam van Piraateiland mag toch geen tijdelijke snuffelmarkten organiseren in de Groenoordhallen. Vanaf volgende week zou hij in samenwerking met exploitant Libema acht weekenden lang een snuffelmarkt houden. Voor het eerste weekeinde waren er al 210 kramen verkocht. Vandaag kreeg hij een telefoontje van de projectontwikkelaar dat de snuffelmarkten worden afgeblazen. Van Dam zegt nu met een fikse schadepost achter te blijven, omdat er voor de snuffelmarkten al verlichting, een ingerichte keuken en een terras met podium waren geregeld. “Nu zitten wij dus met hele hoge kosten, wij hopen dat geld terug te krijgen van de projectontwikkelaar.”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×