Website Politieke Vereniging PS online

De nieuwe Leidse politieke partij PVPS heeft sinds vanavond ook een website. Via www.partijsleutelstad.net is het partijprogramma te raadplegen en stellen de drie oprichten zich voor. In het programma pleit de partij voor bindende online referenda, de aanleg van twee nieuwe transferia en het doortrekken van de Kanaalweg naar de A4. Verder pleit de PS voor gesubsidieerde horeca op het Havenplein, zodat dat gebied meer gaat leven en veiliger wordt. Koffieshops moeten openblijven. Ook voor hangjongeren wil de partij extra geld om ze aan een baan te helpen.

Meer zorg voor ouderen en betere leefomstandigheden voor studenten staan ook op de agenda van de PS. “Studenten wonen nu vaak onder erbarmelijke omstandigheden. Veel te hoge huren en slechte woonomstandigheden,” aldus de partij. Betere studentenhuisvesting leidt bovendien tot legere treinen en bussen, omdat ze dan in Leiden kunnen wonen.

Tenslotte wil de PS dat het Stadhuis vaker ’s avonds open is, bijvoorbeeld op maandag- en vrijdagavond. Een veel efficiënter ambtenarenapparaat moet dat mogelijk maken.

Sleutelstad.nl is op geen enkele manier gelieerd aan de Partij Sleutelstad.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×