Verdachten inbraak aangehouden

Dankzij alerte getuigen heeft de politie woensdag twee personen aangehouden op verdenking van inbraak. De getuigen zagen hoe de twee rond 20.00 uur probeerden de deur van een huis aan de Verdistraat in te trappen. Agenten die een kijkje kwamen nemen, zagen een jongen hard wegfietsen over de Beethovenlaan. Ze gaven de knaap een stopteken, maar daarop reageerde hij niet. Toen de agenten erin slaagden hem in te halen, zagen zij dat hij aan het opgegeven signalement voldeed. Ze hielden de 15-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats dan ook aan. Op weg naar het bureau werd ook de tweede man gevonden, die aan het signalement voldeed. Ook deze verdachte, een 20-jarige Leidenaar mocht met de agenten mee.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×