Vrachtwagenchauffeur krijgt klappen

Een vrachtwagenchauffeur kreeg gisterochtend klappen van een Boze automobilist. De 45-jarige Leiderdorper reed rond 08.30 uur in een kleine vrachtwagen door de Willem Barentszstraat en wilde achteruit de Milieustraat inrijden. Zijn wagen stond daarbij even op een bedrijfsterrein. Een 34-jarige man uit Hazerswoude-Rijndijk reed achter de vrachtwagen en toeterde geïrriteerd. Hij zette zijn auto op het bedrijfsterrein, waarna er een woordenwisseling tussen de twee mannen ontstond. Het meningsverschil liep zo uit de hand, dat de vrachtwagenchauffeur klappen kreeg. De gewaarschuwde politie hield de 34-jarige aan. Na verhoor mocht hij weer gaan, een proces-verbaal rijker.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×