Foto's: Marjo Heemskerk.

Gevarieerde groepstentoonstelling bij galerie de Pieter

Vorig jaar zomer richtten tien Leidse kunstenaars een collectief op met een eigen galerie. Galerie ‘De Pieter’ is vernoemd naar de nabij gelegen Pieterskerk en is gevestigd in een prachtig 19e eeuws pand aan de Lokhorstraat 21. De galerie is laagdrempelig opgezet, zonder inmenging van commerciële galeriehouders. Tijdens de openingsuren op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur, is er altijd een kunstenaar aanwezig om het werk toe te lichten. Momenteel is het werk van 20 verschillende kunstenaars in diverse disciplines te zien. Zo hangen er onder andere schilderijen van Marlies van Boekel, Eva de Visser, Boudewijn Schrijver en Barthel Brussee en staat er ruimtelijk werk van Hans Bos en Marjan Waanders. Morgen tussen 13.00 en 17.00 uur kan men even binnenlopen in het fraaie 19de eeuwse pand en onder het genot van koffie of thee de gevarieerde kunstwerken bekijken.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×