Record aantal inschrijvingen bij kampen LCKV

Een record aantal van 1250 deelnemers heeft zich ingeschreven voor de diverse kampen van de LVKC Jeugdvakanties voor de komende zomer. Voor het eerst konden kinderen en jongeren (of hun ouders) zich via een loting inschrijven. In hun 90-jarig bestaan van de Leidse Christelijke Kampeer Vakanties, zoals de LCKV officieel heet, zijn vele manieren van inschrijven de revue gepasseerd. Variërend van een inschrijfformulier op de post doen, tot bellen en van drukken op een internetknop tot de loting nu. De notaris heeft afgelopen zaterdag het startgetal getrokken waardoor de loting in gang werd gezet en ervoor zorgde dat in elk geval 1250 deelnemers komende zomer op kamp gaan.

Er is nog plek voor bijna 400 kinderen in de leeftijd van acht tot en met achttien jaar. Op www.lckv.nl is te zien voor welke kampen nog plaatsen beschikbaar zijn.

De LCKV viert dit jaar het 90-jarig bestaan. Zo’n 600 vrijwilligers zetten zich jaarlijks in om de kampen mogelijk te maken voor circa 1600 kinderen uit Leiden en de regio.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×