Applaus, confetti, muziek en peptalk, de VVD Leiden had afgelopen avond alles op alles gezet om de campagne van de VVD een vliegende start te bezorgen. (Foto's: Chris de Waard).

Campagne VVD-Leiden nu ook van start

De VVD Leiden gaf afgelopen avond in café-restaurant de Branderij de aftrap voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Oud-wethouder Rogier van der Sande presenteerde in een op Amerikaanse leest geschoeide show de kandidaat-raadsleden en vroeg ze wat ze voor de stad wilden betekenen als ze gekozen worden. Met leuzen als ‘Koppenhinksteeg leeg’, ‘Winnen doe je met de VVD’ en ‘Laudy 2010’ kregen de kandidaten de handen op elkaar. Aansluitend hield lijsttrekker Paul Laudy zijn verkiezingstoespraak waarin hij aangaf dat zijn partij een voorkeur heeft voor een college met de winnaars van de komende verkiezingen en dan het liefst zonder de PvdA. Belangrijk thema in de campagne is voor de VVD bereikbaarheid. De RijnGouweLijn hoeft daar geen deel meer van uit te maken. Lijsttrekker Laudy laat weten dat zijn partij de RGL alleen wil als die door de Breestraat wordt aangelegd.

Tijdens de campagneavond werd ook de nieuwe website van de Leidse VVD gelanceerd. De partij is vanaf nu niet alleeen via de eigen site te volgen, maar ook via allerlei sociale media als Hyves en Twitter.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×