Sporen in sneeuw leiden naar vier verdachten

Gisteren kreeg de politie een melding van een inbraak bij een voetbalvereniging aan de Van Houdringelaan. De verse sneeuw verraadde de voetstappen van vier verdachten en bandensporen van een auto. Door de sporen te volgen, kwamen de agenten bij een geparkeerde auto op de Starkenborglaan. De auto bleek bij nadere informatie gestolen te zijn in Amsterdam. In de verlaten auto troffen de agenten een laptop en een flatscreen televisie aan. Vanaf de achtergelaten voetsporen kon de route van het viertal gevolgd worden en werden twee verdachten van 18 jaar, afkomstig uit Amsterdam, aangehouden. De andere sporen leidden richting de Warmonderweg, waar uiteindelijk, met behulp van een politiehond, ook de andere twee jongens van 17 en 19 in de kraag werden gegrepen.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×