Radius Project 'Gekleurde Pracht' ondersteund door Oranje Fonds

Stichting Radius is onlangs gestart met het project ‘Gekleurde Kracht’ in de Leidse Slaaghwijk. In het project wordt getracht om Leidse, allochtone burgers te bereiken en uit hun isolement te trekken doormiddel van gesprekken, taalontmoetingen, in het Nederlands. Het project zit nog in een voorbereidende fase en zal bij succes uitgebreid worden naar andere wijken in de stad. De ’taalontmoetingen’ zullen plaatsvinden op locaties van Radius zelf, in de buurthuizen en sportverenigingen. De bedoeling van het project is om deze groep buitenstaanders, in diverse leeftijdscategorieën, bij de samenleving te betrekken en dit vooral uit eigen kracht te laten bereiken. Het Oranje Fonds, met beschermpaar de Prins van Oranje en Prinses Máxima, heeft € 70.000 toegezegd voor het project.
Meer info: www.radiuswelzijn.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×