Caissière Albert Hein Hooigracht mishandeld

Gisteravond, rond 19.30 uur, sprak een caissière van Albert Hein aan de Hooigracht, een klant aan op zijn asociale gedrag. De man had een vrouw, die achter hem in de rij bij de kassa stond, een duw gegeven. De klant waardeerde de bemoeienis van de caissière niet en gooide een product uit de winkel naar haar hoofd. Vervolgens stoof hij op de vrouw af en sloeg haar. De man, in de leeftijd tussen 35 en 40 jaar met lang, krullend, blond haar en een stevig postuur, ging ervandoor richting Ingenieur Driessenstraat. De politie maakte een zoekslag in de buurt, maar kon hem niet vinden. Mogelijke getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×