Scholieren Visser 't Hooft Lyceum in debat over verkeersveiligheid

Stichting TeamAlert, de jongerenorganisatie dat zich richt op verkeersveiligheid, organiseert op het Visser ’t Hooft Lyceum een groot Kruispuntdebat. Eerste Big Brother winnaar Bart Spring in ’t Veld begeleidt het debat en daagt de jongeren uit om elkaar aan te spreken op hun gedrag in het verkeer. Het doel hierbij is het verminderen van het aantal verkeersslachtoffers onder jongeren. Een deskundige jury besluit wie van de 130 deelnemende leerlingen de winnaar wordt van het debat, dat plaatsvindt op 4 februari.

Sinds 2000 zetten de jongeren van TeamAlert zich in om hun leeftijdsgenoten bewust te maken van verkeersveiligheid en van hun kwetsbare positie in het verkeer. Dit doen ze door het voeren van originele en humoristische campagnes, met het doel om het gedrag daadwerkelijk te veranderen en zo het aantal verkeersslachtoffers te verminderen. Het verkeer vormt onder jongeren namelijk nog altijd doodsoorzaak nummer één. Meer info: www.teamalert.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×