Nieuwe bestuursvoorzitter ROC Leiden

Het College van Bestuur van het ROC Leiden krijgt een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter Jacques van Gaal, gaat binnenkort met pensioen. Hij zal worden opgevolgd door Jeroen Knigge. De heer Knigge heeft veel ervaring in het beroepsonderwijs. Zo was hij secretaris en directeur van het bestuursbureau van de Hogeschool Amsterdam. Om ervoor te zorgen dat de bestuurlijke continuïteit van het ROC gewaarborgd blijft, neemt de toekomstige voorzitter op maandag 15 februari al zitting in het bestuur. Hij heeft zo voldoende tijd om zich in te werken. Tot zijn voorganger met pensioen gaat, telt het College van Bestuur dus een lid extra.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×