Openhuis ROC ID College

Het wordt voor de vmbo’ers die dit jaar hun diploma hopen te halen, weer tijd om na te denken over een vervolgopleiding. Komende maandag houden de vestigingen van het ROC ID College in Leiden en Katwijk open huis. De leerlingen kunnen de scholen bezichtigen en informatie krijgen over de opleidingen die er gegeven worden. In augustus komt daar bovendien een aantal opleidingen bij. Leerlingen kunnen dan ook in de leer voor wellnessmanager. Ook kunnen ze kiezen voor een opleiding jeugdzorg of artistiek cultureel medewerker. Wie besloten heeft een bepaalde opleiding te gaan volgen, kan zich tijdens de open dag meteen inschrijven. De dag duurt van 16.00 tot 21.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.idcollege.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×