Festival De Verleiding in Nieuwe Energie

De stichting Leiden Communicatiestad zal op 11 februari groots uitpakken met haar openingsevenement: ‘Festival de Verleiding’. Zo’n 55 sprekers in tien paviljoens stellen hun eigen programma samen in het gebouw de Nieuwe Energie. De organisatie verwacht ongeveer 300 deelnemers van binnen en buiten Leiden. Allerlei toppers uit de Leidse communicatiesector zullen het toneel betreden, zowel uit het onderwijs als uit het bedrijfsleven. Op het programma diverse bijzondere bijdragen, variërend van diepgravende theorieën tot inspirerende praktijkverhalen, debatten, interviews, lezingen, tentoonstellingen, workshops, masterclasses, rondleidingen en wedstrijden. “Met dit festival zetten we Leiden in één klap op de kaart als communicatiestad”, aldus Peter Duijvestein, directeur van Leiden Communicatiestad.

Meer informatie en aanmeldingen: www.festivaldeverleiding.nl en www.leidencommunicatiestad.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×