Inzendtermijn 'Write Now! Leiden' verlengd

Op veler verzoek is de inzenddatum voor de schrijfwedstrijd ‘Write Now!’ verlengd tot 22 februari, om meer jonge schrijvers in de gelegenheid te stellen hun teksten in te sturen. De teksten worden tijdens de voorronden en de finale beoordeeld door een vakjury. De publieksprijs komt dit jaar weer tot stand in samenwerking met Dagblad De Pers. De prijsuitreiking vindt plaats in het LAK-theater op dinsdag 27 april. De schrijfwedstrijd voor jongeren bestaat uit 15 voorronden in Nederland, drie in Vlaanderen en een finaleweekend in Rotterdam.

De voorwaarden: leeftijd 15 tot en met 24 jaar, de inzending is in de Nederlandse taal en bedraagt maximaal 2.000 woorden. Voor meer informatie over de voorwaarden zie www.writenow.nu

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×