Foto: Stevenshage.

Kattenafdeling Stevenshage nu bewoond door vogels

Normaliter komt het maar enkele keren per jaar voor, dat een gewonde of gevonden vogel opgenomen wordt in dierenasiel Stevenshage. Nu is de situatie wel heel bijzonder, want een ruimte, die normaal gebruikt wordt voor de opvang van katten, is ingenomen door maar liefst 30 vogels tegelijk. De vogels werden afgelopen maandag op verzoek van de Dierenbescherming Rijnland, uit een totaal vervuild huis gehaald, waar de situatie volledig uit de hand was gelopen en er ingegrepen moest worden. Asielbeheerder Leen Gottschal hoopt dat er mensen zijn, die deze vogels een nieuw thuis willen geven. Voorlopig moet dat nog binnen zijn in verband met de temperatuur. Gottschal geeft ook aan, dat het de bedoeling is de koppeltjes bij elkaar te houden. Meer info: www.dierenasielleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×