Twee 16-jarigen aangehouden voor mishandeling

Afgelopen zaterdagavond, rond 21.30, kwam een 19-jarige Leidenaar een paar bekenden tegen bij de Verbeektunnel. De kennissen spraken even met elkaar, waarna de Leidenaar zijn weg wilde vervolgen. Plotseling werd hij in zijn rug en op zijn hoofd geslagen en werd door een 16-jarige plaatsgenoot zijn jas over zijn hoofd getrokken, waarna nog meer klappen volgden. De Leidenaar ging er snel vandoor richting het Diamantplein en belde de politie. De politie hield een 16-jarige jongen uit Leiden aan en hoorde ook een 16-jarig meisje als verdachte in deze zaak; zij zou als eerste hebben geslagen. De politie maakt een proces-verbaal op.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×