Adrienne West, foto: PR.

Domagoy Ralasic en Adrienne West te gast bij Jazz on Sunday

Aanstaande zondag, 7 februari, zijn Domagoy Ralasic en Adrienne West te gast bij Jazz on Sunday in café de Grote Beer. Domagoy is een internationaal bekende jazz saxofonist, geboren in Zagreb (Kroatië), en afgestudeerd op het Rotterdams Conservatorium en het Berklee College of Music in Boston. Hij treedt regelmatig op in binnen- en buitenland met bekende orkesten en is ook bij Jazz on Sunday zelf geen onbekende. Hij heeft meerdere cd’s opgenomen met Amerikaanse sterren zoals Benny Bailey, Ronnie Cuber, Alvin Queen, Niels Orsted Henning Pedersen, Joe Pass en Jesse Davis. Zangeres Adrienne West heeft een brede kennis op het gebied van jazzinterpretatie van grote componisten als Duke Ellington, George Gershwin en Kurt Weil. Zij is een van de beste Amerikaanse jazz- en gospelzangeressen en geeft tevens les op het conservatorium in Enschede.

Het concert begint om 16.00 uur in de Grote Beer, Rembrandtstraat, Leiden. Entree niet leden: € 6,00 per persoon

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×