Straatrover aangehouden na twee mislukte pogingen

Vandaag heeft de politie een 26-jarige man uit Noordwijkerhout aangehouden na twee pogingen tot straatroof. Even na 13.00 uur vanmiddag trachtte de man een 56-jarige plaatsgenoot te beroven, door hem tijdens het pinnen, een klap op het hoofd te geven met een voorwerp. Daarna vroeg de straatrover om geld, maar kreeg niets. Even later probeerde hij bij een 51-jarige vrouw haar boodschappentas weg te trekken, maar de vrouw hield stevig vast en gaf de man een trap. Ook deze poging mislukte en zonder buit ging hij ervandoor. De man werd op basis van het signalement op de Rijksstraatweg in Sassenheim aangehouden. De politie doet verder onderzoek

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×