Feestelijke opening wijkpost in Seringenstraat

Onder grote belangstelling van bewoners en genodigden heeft Woningcorporatie de Sleutels gisteren een wijkpost geopend aan de Seringenstraat 19 in de Leidse Tuinstadwijk. De wijkpost is bedoeld voor de bewoners uit de wijk, die daar met hun vragen (en zorgen) terecht kunnen. Er gaat nogal wat gebeuren in de wijk. Zo wordt een groot deel van de woningen gerenoveerd en daarnaast een deel gesloopt, die vervangen wordt door nieuwbouw. De woningbouwvereniging vindt het daarom belangrijk zichtbaar te zijn in de wijk. Wijkbeheerder is Aletta heijboer, waarmee gisteren al even informeel kennis mee gemaakt kon worden. Tijdens de feestelijke opening overhandigde manager ‘Wonen’ van de Sleutels, Marianne den Hartog, een waardecheque aan de vrijwilligers van de speeltuinvereniging in Tuinstadwijk. Met deze cheque kan de speeltuinvereniging een beroep doen op de hulp en inzet van de vakmannen van de Sleutels

De wijkpost is geopend op maandag en dinsdag van 8.30 tot 9.30 uur en op woensdag en donderdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×