Werk van Julia Rice, foto: Scheltema.

Vrouwelijke kunstenaars in de schijnwerper bij Zijlicht

Aanstaande zondag presenteert Scheltema in het kader van vrouwen-kunstplatform ‘Zijlicht’, weer een drietal opmerkelijke vrouwen. Beeldend Kunstenaar Sara Blokland bijt de spits af met de presentatie van een van haar films. Daarna is er muziek van singer-songwriter Femke Japing en gitarist Space Boy. Mirjam Westen, curator Museum voor Moderne Kunst Arnhem zal vertellen over de tentoonstelling ‘ReBelle:’ Kunst en feminisme 1969-2009 en Julia Rice (VS) maakt voor deze zondag een tijdelijke tentoonstelling van haar serie schilderingen op pizzadozen met de titel ‘Faces’. Rice zal haar werk op deze middag zelf toelichten.

‘Zijlicht’ vindt plaats op 7 februari, aanvang 15.00 uur in het Scheltemacomplex. De toegang is gratis.

Meer info: www.scheltemacomplex.nl

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×