Getuigen aanrijding op Voorschoterweg gezocht

Een 21-jarige automobilist uit Leiderdorp reed afgelopen maandag, rond 15.45 uur, over de Voorschoterweg vanuit de richting van het Lammenschansplein. In de bocht naar links, voor de brug van de Trekvliet, verloor de man de macht over het stuur en kwam hierdoor op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer terecht en raakte een auto. Vervolgens schoot de auto van de Leiderdorper door tegen een tweede auto, bestuurd door een 53-jarige automobiliste uit Waddinxveen. Een 63-jarige vrouw uit Gouda, een medepassagier uit de tweede auto, raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het LUMC. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×