Optreden 'Camping Elisabeth' in Bontekoe

De Leidse band ‘Camping Elisabeth’ treedt aanstaande zondag vanaf 17.00 uur op in café de Bontekoe. Tijdens dit optreden wordt tevens de nieuwe mini-cd, ‘Op het eiland II’, van deze Nederlandstalige groep gepresenteerd. “Onze muziek is het beste te omschrijven als kamerrock”, aldus gitarist Rob Verhaagen, “Veel zang en mooie soli op een rustige rockbasis geschikt voor de kleine ruimte”. De band, die ook op festival Ontzettend Leiden met veel succes optrad, brengt poëtische teksten, omlijst door lang uitgesponnen, melodieuze gitaarpartijen en gekruid met meerstemmige koortjes. In de muziek zijn duidelijk de invloeden terug te vinden/horen van Dylan en Bono en klassieke gitaarbands als Lynyrd Skynyrd, Wishbone Ash, de Eagles en Thin Lizzy.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×