Tappers Wilma en Jeroen van Grand café de Nachtwacht heffen het welverdiende glas, foto: PR/Hollandse Hoogte.

Grand café de Nachtwacht bekroond met Zilveren Tapknop

Grand café de Nachtwacht, onderdeel van het Leidse Rembrandt Hotel, heeft de ‘Zilveren Tapknop 2009’ in de wacht gesleept. Robèr Willemsen, regio-salesmanager van Heineken, overhandigde de prijs aan de trotse eigenaar van het hotel/café/restaurant, Cavit Demirbag. De prijs staat voor service, klantvriendelijkheid en natuurlijk de kwaliteit van het tapbiertje. Brasserie de Jungle uit Rotterdam won de Gouden Tapknop. Op 8 februari komen de regiowinnaars tegen elkaar uit in de landelijke finale in Amsterdam, waarbij gestreden wordt om de prijs voor de ‘Gouden Horecazaak’. De deelnemende ondernemers maken hierbij ook kans op een aantal dagen tappen in het Holland Heineken House tijdens de winterspelen in Vancouver.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×