Realitysoap en huldiging voor Wesley Klein

Vanaf aanstaande zaterdag kan heel Nederland kennis maken met de persoon achter popstar Wesley Klein. Vier weken lang zal hij door de camera’s van SBS6 worden gevolgd ‘op weg naar de top’. Wesley zei in Shownieuws er supertrots op te zijn. Op zondag 21 februari wordt Wesley officieel gehuldigd door de gemeente Leiden. Tijdens een groot evenement op het Bevrijdingsplein zal hij zijn single ‘You raise me up’ ten gehore brengen. Rond 15.45 uur zal burgemeester Lenferink hem in het zonnetje zetten. Naast Wesley treden er dan nog een twintigtal andere artiesten gratis op. Een deel van de bar- en sponsoropbrengst gaat naar de Doe-een-Wens Stichting.

Het feest rond de huldiging van Wesley begint de 21e om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Cultuur Leiden popstarwesleyklein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×