Dronken Leidenaar vernielt auto’s

De politie heeft vannacht een dronken Leidenaar van 19 jaar aangehouden, omdat hij bij de Langebrug auto’s vernield heeft. Buurtbewoners werden rond 01.00 uur wakker van lawaai. Toen ze uit het raam keken, zagen ze hoe de man tegen geparkeerde auto’s schopte en sloeg. Eén man ging naar buiten en volgde de Leidenaar die richting Rapenburg liep. Ondertussen belde hij de politie. Agenten hielden de dader bij de kruising Papengracht en Langebrug aan. Ze constateerden dat hij dronken was en sloten hem in. De man heeft een flink aantal auto’s beschadigd. Van een aantal is de spiegel afgetrapt en van enkele anderen de antenne losgerukt. De politie adviseert de gedupeerde eigenaars aangifte te doen van de vernielingen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×