Raamslot voorkomt inbraken Leiderdorp

Dankzij raamsloten zijn drie inbraken in de Leiderdorpse Buitenhof op niets uitgelopen. In de nacht van woensdag op donderdag probeerden dieven hun slag te slaan in vijf huizen aan de Winterkade, Hooiweide en Lammerweide. Aan de voorkant van de huizen boorden ze gaatjes in de kozijnen. Via die gaten probeerden ze vervolgens de raamhefboom te openen. Omdat die hefbomen bij drie huizen voorzien waren van een afgesloten slot, slaagden de inbrekers er niet in, binnen te komen. Uit de andere twee huizen werden geld, een creditcard en een mobieltje gestolen. Vanwege een buurtonderzoek heeft de politie in de buurt brieven verspreid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×