Fietsersbond zoekt vrijwilligers voor fietsrouteplanner

De provincie Zuid-Holland en de Fietsersbond zijn opzoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het uitbreiden van de fietsrouteplanner. De Fietsersbond wil een landelijke fietsrouteplanner ontwikkelen. Daarvoor is het de bedoeling dat iedere provincie een fietsrouteplanner ontwikkelt, die aansluit op de planners van de omliggende provincies. Met behulp van de planner kunnen fietsers al eind dit jaar via internet een fietsroute plannen, die aansluit op de wensen die zij invoeren. Zo kunnen ze niet alleen een begin- en eindpunt aangeven, maar ook persoonlijke voorkeuren over de route. Om tot een goede routeplanner voor Zuid-Holland te komen, is de Fietsersbond nu opzoek naar vrijwilligers. Deze vrijwilligers moeten in een speciaal computerprogramma fietsroutes in beeld brengen, door ze in te tekenen en de kenmerken aan te geven. Tijdens speciale informatiebijeenkomsten krijgen ze uitleg over de werkwijze. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.fietsersbond.nl/spoorzoeker.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×