Site herinrichting Koudenhoorn in de lucht

De website over de herinrichting van Koudenhoorn is in de lucht. De gemeente Teylingen heeft besloten het vlakbij de Leidse Merenwijk gelegen eiland opnieuw in te richten en op recreatief gebied te verbeteren. Op www.herinrichtingkoudenhoorn.nl is informatie over de plannen te vinden. Ook kunnen de bewoners hier via een forum een reactie geven op het project, of meedenken over de herinrichting. In maart spreekt de gemeente met een aantal directe betrokkenen van het eiland. De uitkomsten van dat gesprek en de informatie die het forum oplevert, worden gebruikt bij het samenstellen van drie definitieve inrichtingsvoorstellen die naar de gemeenteraad van Teylingen gaan.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×