Sleutelstad.nl zoekt nieuwsgierige Leidenaren

Vrijwel dagelijks gebeurt er in de Sleutelstad meer dan wij kunnen melden. Dat zal ongetwijfeld ook altijd zo blijven, maar om nog meer actueel nieuws uit Leiden te kunnen brengen zijn we op zoek naar mensen die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Heb je wekelijks wat tijd over of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een (journalistieke) stageplek, neem dan eens vrijblijvend contact op.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bijwonen van bijeenkomsten, het houden van (telefonische) interviews, het schrijven van nieuwsartikelen en eventueel het inlezen van ons regionieuws voor Sleutelstad FM.

Advertentie

Cultuur Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×