Wat verregende vriendinnen bij de 'Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk' van vorig jaar. Foto: PR.

Inschrijving 'Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk' gestart

Vanaf nu tot 18 april, kunnen de ‘ladies’ zich weer inschrijven voor de ‘Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk’, die op 25 april voor de derde keer in Leiden plaatsvindt. Vanaf vertrekpunt de Waag kunnen de deelneemsters kiezen voor een route van 10 km door de historische binnenstad of een route van 20 km in de richting van de kust. Verzorgingsposten onderweg, een themamarkt voor de ‘Vrouw van Nu” in de Waag en divers entertainment, maken deze dag extra gezellig en ontspannend. Na afloop ontvangt iedere deelneemster een tas vol verrassingen. Meer informatie over de ‘Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk’ is te vinden op www.ladieswalk.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×