Fotowedstrijd 'Leidse dieren in de winter'

De Leidse werkgroep van de Partij voor de Dieren houdt de komende weken een fotowedstrijd over dieren in de Leidse winter. Uit de foto moet blijken hoe de dieren in het winterse Leiden leven, zowel in het wild, op straat, thuis of bijvoorbeeld op de kinderboerderij. De Partij voor de Dieren wil met de fotowedstrijd meer aandacht vragen voor de dieren in Leiden. De partij vindt dat de gemeente Leiden meer rekening moet houden met de dieren in de stad. Er wonen meer dieren dan mensen in Leiden, maar voor de dieren is volgens de PvdD nauwelijks aandacht. De winnende foto wordt aangeboden aan burgemeester Lenferink en de winnaar of winnares krijgt een Meatfree-Monday-diner voor twee. Op zondag 28 februari om 13.00 uur worden de vijf mooiste foto’s gepresenteerd in natuur-educatief centrum ‘het Koetshuis’ in de Leidse Hout. Foto’s kunnen tot uiterlijk 20 februari gestuurd worden naar leideneo@partijvoordedieren.nl.

De foto’s worden beoordeeld door een jury met daarin Hans Adema (bioloog en fotograaf van museum Naturalis), Hennie van Egmond (kwartiermeester van de Dierenbescherming afdeling Rijnland), Mike Melis (IVN-gids en natuurfotograaf) en Dick de Vos (lijsttrekker van de Partij voor de Dieren in Leiden).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×