VVD bezoekt Pharming en Oostvlietpolder

VVD Tweede Kamerlid Frans Weekers (financiën) gaat maandag op bezoek bij het hoofdkantoor van Pharming Group NV op het biosciencepark. Daar spreekt hij met de mensen van Pharming over het ondernemersklimaat in Leiden. De VVD wil zo uitvinden hoe de gemeentelijke en landelijke overheid bedrijven beter van dienst kunnen zijn. Aansluitend zal Weekers een bezoek brengen aan de Oostvlietpolder. Zowel Weekers als de Leidse VVD vinden het van groot belang dat het daar geplande bedrijventerrein er ook daadwerkelijk komt.

De VVD vindt dat Leiden haar rol als regiocentrum moet vasthouden. “Dat kan alleen door de werkgelegenheid in de stad zo veel mogelijk te stimuleren. Bedrijven als Pharming zijn daarbij onmisbaar,” aldus de partij die van het bedrijf hoopt te horen waar de knelpunten tussen onderneming en gemeente zitten en hoe in het algemeen de relatie met de overheid is. Na afloop van het bezoek gaan  Frans Weekers, Rein Strijker (Chief Commercial Officer van Pharming), VVD-raadslid Greetje van Gruting en Toon Stegmann (voorzitter van de ondernemersvereniging Bio Science Park) met elkaar in discussie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×